Partners

logo-renr

R&R Systems B.V.

De prefab panelen van Energydak® zijn een product van R&R Systems. R&R Systems is ontwikkelaar, producent en leverancier van duurzame energiesystemen voor een breed scala aan klanten zoals: de woning- en utiliteitsbouw, de recreatiesector, de agrarische sector, de industrie en particulieren. De energieconcepten zijn gebaseerd op geothermie (aardwarmte), zonne-energie en warmte en koude opslag.
www.energieverdieners.nl

oranjedakOranjedak

Oranjedak is licentiehouder van Energydak®. Oranjedak is een van de sterkste spelers in de Nederlandse dakbedekkingsbranche en onderscheidend in partnership en professionele advisering. Oranjedak telt vijf vestigingen en is thuis in alle duurzame daktoepassingen zoals het vegetatiedak, leefdak, waterdak en Energydak®. Het dienstenpakket omvat ook een ruim aanbod in service en onderhoud.
www.oranjedak.nl

patina-dakdenkers-logo-sixtyseven-mPatina Dakdenkers

Patina is licentiehouder van Energydak®. Patina levert totaaloplossingen op daken: platte daken, hellende daken, valbeveiligingen, strategisch en resultaatgericht dakonder­houd, duurzame daken.
Graag zijn wij uw innovatieve gesprekspartner bij klimaatbestendige en duurzame, toekomstgerichte dakontwikkeling. Om ook de kinderen van onze kinderen een leefbaar dak boven hun hoofd te bieden.
www.patina.nl